"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2363 %-0.13
37,0715 %0.22
2.322.302 %1.98
3.008,06 0,51
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray'ı bekleyen Yunus Akgün tehlikesi! Ceza alacak mı?

Galatasaray'ı bekleyen Yunus Akgün tehlikesi! Ceza alacak mı?

Galatasaray forması giyen milli futbolcu Yunus Akgün, Antalyaspor maçının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşım dolayısıyla PFDK'ya sevk edilmişti.

Sarı kırmızılı futbolcu Yunus Akgün, Antalyaspor maçındaki sosyal medya paylaşımı sebebiyle PFDK'ya sevk edilmişti. Karar ne zaman açıklanacak?

PFDK Kararı

Galatasaray'ın genç yeteneği Yunus Akgün'e verilecek ceza heyecanla bekleniyor. Galatasaray camiası, milli futbolcunun ceza alıp almayacağını merakla bekliyor. PFDK'nın kısa süre içerisinde kararını açıklaması bekleniyor.

Yunus Akgün'e Ne Kadar Cezai İşlem Uygulanabilir?

41. Maddenin içeriği incelendiğinde, kişilik haklarına saldırı, hakaret, tehdit ve tükürme gibi eylemlerin cezaları belirtilmiştir. Futbol camiasında bu tür davranışlar ciddiye alınıyor ve cezaları disiplin kurulları tarafından belirleniyor.

Maddenin Detayları

41. maddeye göre, söz konusu eylemlere karışan kişilere belirli cezalar verilir. Bu cezalar arasında men cezaları, hak mahrumiyeti cezaları ve para cezaları bulunmaktadır. Eylemin ağırlığına göre ceza miktarı ve süresi değişiklik gösterebilir.

4. Madde Önemli Bir Detay İçeriyor

Özellikle dördüncü madde, cezaların para cezasına çevrilemeyeceğini belirtmektedir. Bu durumda, Yunus Akgün'e verilebilecek men cezasının para cezasına dönüştürülemeyeceği unutulmamalıdır. Dolayısıyla, milli futbolcunun aldığı ceza doğrudan uygulanacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *