"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2954 %0.1
37,0073 %0
2.280.843 %-1.655
2.996,26 -1,05
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaraylı Nelsson’a yol göründü! Avrupa devi ile anlaşıldı

Galatasaraylı Nelsson’a yol göründü! Avrupa devi ile anlaşıldı

Son zamanlarda Avrupa kulüpleriyle görüşme masasına oturan ama beklenen rakamlar gelmeyince gitmesine izin verilmeyen Nelsson bu kez Avrupa devi ile anlaştı.

 milyon Euro bonservis bedeliyle imza attığı Galatasaray’da kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan Victor Nelsson, son 2 transfer döneminde Avrupa kulüpleriyle masaya oturmuş, ancak yönetimden izin çıkmayınca ayrılık gerçekleşmemişti.

As oyuncular sakatlandı, formayı kaptı

Sezon başında Sanchez’in transfer edilmesiyle yedek stoper konumuna gerileyen Danimarkalı savunmacı, eylül ayında isyanını dile getirmiş, sonraki süreçte as oyuncuların sakatlanmasıyla beraber tekrar formasına kavuşmuştu.

Transfer görüşmesi yaptı

Yıldız savunmacı, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ise artık mutlu olduğunu dile getirse de
yine birkaç kulüple transfer görüşmesi yaptığı kaydedildi.

Napoli ile anlaştı

Fanatik'te yer alan habere göre; 25 yaşındaki savunmacının son olarak görüştüğü ekiplerden İtalyan devi Napoli’yle el sıkıştı.

Yönetimden söz aldı, kolaylık sağlanacak

Napoli’nin henüz resmen Galatasaray’ın kapısını çalmadığı, ancak Nelsson’un yönetimle yaptığı son görüşmede artık kariyerini bir üst aşamaya taşımak üzere söz aldığı belirlendi. Dolayısıyla Sarı-Kırmızılı kulübün bu kez Nelsson’un önünü açması bekleniyor.

Buruk, as ikilisinden memnun

Abdülkerim ve Sanchez’in uyumundan çok memnun olan Okan Buruk, Emin Bayram’ın geri dönüşü ve kadrosunda Kaan Ayhan’ın da bulunmasıyla stoper rotasyonunu tamamlamış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *