"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2381 %0.05
37,0161 %-0.03
2.312.918 %0.381
3.022,67 1,02
Ara
İşçi Haber Spor Gedson Fernandes'e İtalyan ekibinden kanca

Gedson Fernandes'e İtalyan ekibinden kanca

Geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı formayı terleten Portekizli yıldız Gedson Fernandes'in İtalya'dan taliplisi var.

Geçtiğimiz sezonu 3. olarak noktalayan Beşiktaş, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan siyah-beyazlı ekip için İtalya'dan flaş bir teklif geldi. İtalya'dan bir kulüp takımdan ayrılacak olan yıldız isim yerine Gedson Fernandes'i transfer etmek istiyor. İşte detaylar... 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş , transferde hareketli saatler yaşıyor. Siyah-beyazlıların geride bıraktığımız sezon performansı ile gözleri kamaştıran yıldız futbolcusu Gedson Fernandes'e sürpriz bir talip çıktı.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ - İtalya’dan Gedson Fernandes’e kanca! Dev yıldızın yerine... fotomac.com.tr'den Tuğçe Erginkoç'un Corriere dello Sport'tan aktardığı habere göre Lazio, takımın yıldızı Sergej Milinkovic-Savic'in Arabistan'dan gelen teklifi kabul etmesi üzerine arayışa girdi.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ - İtalya’dan Gedson Fernandes’e kanca! Dev yıldızın yerine...

Haberde teknik direktör Sarri'nin, Milinkovic'in yerine Napoli forması giyen Zielinski'yi istediği ancak bu transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğundan bahsedildi.

Öte yandan Lazio'nun Beşiktaş forması giyen Portekizli yıldız Gedson Fernandes'i kadrosuna katmasının ekonomik olarak daha kolay olacağı belirtildi. 24 yaşındaki Portekizli yıldız merkez orta saha oyuncusunun Beşiktaş'la olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Güncel piyasa değeri ise 12 Milyon Euro...

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *