"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Hüseyin Yücel müjdeyi verdi: Beşiktaş'ta Talisca bombası

Hüseyin Yücel müjdeyi verdi: Beşiktaş'ta Talisca bombası

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, siyah-beyazlı kulübün transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Yücel, Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki olağan mali ve seçimli genel kurul ile Beşiktaş'ın yeni sezon planlamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Yücel, Tivibuspor'da katıldığı yayında TFF seçimlerine ilişkin, "Geçtiğimiz senelerde hep 2 aday görüyorduk. Rekabet kaliteyi ve projeyi getirir. Türk futbolu adına olumlu değerlendiriyoruz. Hak eden kazansın. Hayırlısı neyse o olsun. Seçilen başkan hepimizin başkanı olacak. Geçtiğimiz sezon çok ciddi bir krizden çıktık. Tekrardan böyle bir krizi Türk futbolu karşılayamaz." ifadelerini kullandı.

''İYİ TRANSFERLER YAPTIK''

Önemli transferler yaptıklarını ve kadrodaki yabancı oyuncu sayısının düşmesi gerektiğini belirten Yücel, "Güzel transferlere imza attık. En son Ciro Immobile geldi. Gelirken de çok büyük bir fedakarlık yaparak geldi. Pozitif bir insan. En büyük sıkıntımız mevcut kadrodaki yabancı oyuncularımız. 12'ye düşmesi gerekiyor. Aldıkları ücretleri Avrupa'da hiçbir şekilde bulamıyorlar. Birkaç futbolcuya Arabistan'dan teklif var. 1 hafta 10 gün boyunca oyuncularımızla yollarımızı ayırmaya çalışacağız." dedi.

''MUCİ GİDERSE TALİSCA GÜNDEME GELEBİLİR''

Hüseyin Yücel, Anderson Talisca'ya ilişkin, "Muçi'ye herhangi bir teklif yok. İlgilenen kulüpler var. Gedson'a Zenit'ten teklif geldi. Son anda vazgeçtiler. Muçi'nin yokluğunda Talisca gündeme gelebilir. Daha iyi isimler de gündeme gelebilir. Sadece Talisca'ya odaklanmamak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *