"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2527 %0.1
37,1097 %0.24
2.309.833 %-1.438
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor İspanya'dan Arda Güler açıklaması: Sabırlı olması gerekiyor

İspanya'dan Arda Güler açıklaması: Sabırlı olması gerekiyor

İspanyol basınından genç yıldız Arda Güler için önemli açıklamalar geldi. İspanyol muhabir Alberto Perez Sierra, Real Madrid taraftarının Güler'e aşık olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sene Real Madrid'e transfer olan milli yıldızımız Arda Güler, İspanya basınının gündeminden düşmüyor. 

İspanyol muhabir Alberto Perez Sierra, Güler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Genç oyuncunun Real Madrid'de az forma giymesini değerlendiren Sierra, "Ancelotti yeni bir Toni Kroos, yani bir saha içi yöneticisi bulmaya çalışıyor. Bence Carlo, Arda Güler'e karşı sabırlı. Arda Güler'in bu takımdaki rolünü bulması gerekiyor. Real Madrid'de genç bir oyuncu olduğunuzda sabır çok önemlidir" şeklinde konuştu.

"BU KULÜPTE SABIR ÇOK ÖNEMLİ"

Sierra, "Dönüşümlü olarak maçlara ilk 11'de ya da yedek kulübesinde başlayabilir. Bu kulüpte sabır çok önemli" ifadelerinde bulunarak Arda Güler'in sabırlı olması gerektiğini belirtti.

Güler'in Real Madrid'den ayrılacağı iddiaları da gündeme otururken Sierra bu konuya ilişkin de "Ayrılacağını sanmıyorum. Eğer ayrılırsa bu bir hata olur. Real Madrid'den ayrılan ve pişman olan birçok oyuncuya sorabilir" dedi.

Ispanyadan Arda Guler Aciklamasi Sabirli Olmasi Gerekiyor

"GÜLER, BÜYÜK BİR POTANSİYEL VE GELECEĞİN YILDIZI OLARAK GÖRÜLÜYOR"

İspanyol muhabirin açıklamalarının devamı:

"EURO 2024 sayesinde Arda Güler'in gerçek seviyesini ve sahip olduğu potansiyeli gördüler. Arda Güler, büyük bir potansiyel ve geleceğin yıldızı olarak görülüyor ama önce Modric gibi altın neslin son oyuncularının veda etmesi gerekiyor. Real Madrid'in dinamiklerini ve Real Madrid'de yıldız olmanın baskısını anlamak için harika bir zaman geçiriyor"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *