"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Jose Mourinho'dan Galatasaray hakkında flaş sözler

Jose Mourinho'dan Galatasaray hakkında flaş sözler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-0 galip geldikleri Alanyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, Galatasaray hakkında flaş sözler kullandı.

Jose5

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Corendon Alanyaspor’u 3-0 yendikleri maç sonrası yaptığı yorumda, ezeli rakipleri Galatasaray’a taş attı. Geniş bir kadroya sahip olmalarının şart olduğunu dile getirirken ezeli rakiplerine göndermede bulunan Portekizli çalıştırıcı, “Umarım bu sezon 50’den fazla maç oynarız. Uzun sezonlarda sakatlıklar ve kart cezaları oluyor. Türkiye’de sadece Galatasaray kart görmüyor. Onun dışındaki takımlar kart görüyor. Biz de kart göreceğiz” dedi.

FERDİ KADIOĞLU RUH OLARAK BURADA DEĞİLDİ

“Harika bir oyuncu kaybettik ama aslında kaybetmedik. Kulüp Ferdi’yi satmayı hiç istemedi, elinde tutmak istedi ve harika bir teklif yaptı. Kabul etseydi Avrupa’nın en çok kazanan bek oyuncularından biri olacaktı ama gitme kararı verdi. Zaten oynamış olduğu maçlardan da bunu hissedebiliyordunuz. Harika performansını gösteremiyordu.Vücut olarak buradaydı ama ruhu burada değildi. Biz yolumuza devam edeceğiz.“

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *