"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Konyaspor kalecisi Birniçan'dan Nuri Şahin açıklaması

Konyaspor kalecisi Birniçan'dan Nuri Şahin açıklaması

Konyaspor kalecisi Eray Birniçan, Antalyaspor ile oynadıkları maçta Nuri Şahin ile yaşadıkları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Dün gerçekleşen Antalyayaspor-Konyaspor maçında Eray Birniçan ve Nuri Şahin arasında yaşanan gerginlik gündeme gelmişti. 

Konyaspor'un kalecisi Eray Birniçan bu konuya ilişkin açıklama yaptı. Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamalara yer verdi:

"Dün akşamki maçtan sonra yaşanılanlar ile alakalı basında ve sosyal medyada çıkan haberler ve tarafıma sorulan sorulara istinaden açıklama gereği duyuyorum. Nuri Şahin ile u17 milli takımından arkadaşlığımız bulunması samimiyetiyle yanına gidip, kalecisi Boffin'in centilmenlik gereği ona attığımız topu oyuna sokmakta geciktirmesinin ahlak dışı olduğunu ve onu bu konuda uyarmasını söyledim. Bu söylediklerim hoşuna gitmedi ve görüldüğü gibi beni itti. Sonrasında kaleci Boffin'in yanına ittim. 'Senden bunu yapmanı beklemezdim' dedi, kendisi de bana 'Benden herşeyi bekle' dedi. Bu lafına çok sinirlendim. Sinirden yüzümde bu nasıl bir insan ifadesi şeklinde sinirden gülümsedim. Kızgın bir şekilde içeri gittim. Konu bundan ibarettir. Herkesin bilgisine sunarım."

" Ne olmuştu?"

Maç sonunda önce futbolcusu Luiz Adriano'ya sarılan Şahin, yanına gelen Konyaspor yedek kalecisi Eray Birniçan ile tokalaşarırken, Konyaspor kalecinin kendisini kolundan tutarak kulağına bir şeyler söylemesinin ardından kolunu savurarak çekmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *