"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2457 %0.08
37,0191 %-0.04
2.314.203 %-0.291
3.025,99 1,13
Ara
İşçi Haber Spor Konyaspor kıyasıya mücadele için hazırlanıyor

Konyaspor kıyasıya mücadele için hazırlanıyor

Haftanın en önemli maçlarından biri olacak Konyaspor-Trabzonspor karşılaşması için nefesler tutuldu. Konyaspor, bu kıyasıya mücadele için çalışmalarına devam ediyor. İşte Konyaspor'un maç kadrosu...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında bu akşam saat 19.00'da İttifak Holding Konyaspor ile Trabzonspor arasında kıyasıya bir mücadele gerçekleşecek. Maç, 341 gündür mağlubiyet yaşamayan Trabzonspor'un sahasında gerçekleştirilecek. 

Trabzonspor ile İttifak Holding Konyaspor, yarın Trabzon'da yapacakları maçla Spor Toto Süper Lig'de 42. kez karşılaşmış olacaklar. Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan karşılaşma ise 2-2 sonuçlanmıştı.

Bu akşam oynanacak Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının hakemi ise Mete Kalkavan olacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Alpaslan Dedeş yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.

Konyaspor kadrosu

İki tarafın da kıyasıya mücadele edeceği maçta Konyaspor'un kadrosunda, Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Amir, Michalak, Çekiçi, Bytyqi, Cikalleshi bulunacak. 

Trabzonspor kadrosu

Ev sahibi takımın kadrosunda ise Uğurcan, Dorukhan, Denswil, Hugo, Puchacz, Siopis, Bakasetas, A. Ömür, Visca, Nwakaeme, Cornelius olacak. 

Konyaspor, Trabzonspor ile arasındaki puan farkını kapatarak lider olmak için savaşacak. 

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *