"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2457 %0.08
37,0191 %-0.04
2.314.203 %-0.291
3.025,99 1,13
Ara
İşçi Haber Spor Konyaspor'dan Serdar Gürler'e tepkiler çığ gibi

Konyaspor'dan Serdar Gürler'e tepkiler çığ gibi

Serdar Gürler, Ahmet Çalık için ertelenen maçta galibiyetin ardından yaptığı hareketlerle Konyaspor camiasının tepkisini aldı.

Geçtiğimiz aylarda Ahmet Çalık'ın vefatı üzerine Konyaspor'dan Başakşehir'e transfer olan Serdar Gürler, Konyaspor taraftarlarından büyük bir tepki almıştı.

Ahmet Çalık'ın ölüm haber spor camiasını derinden etkilerken Serdar Gürler'in transfer olma isteği, geçmiş dönemlerde yaptığı röportajın tekrar gündeme getirmişti. Sosyal medyada gündeme gelen röportajında, Konyaspor'da yer almaktan oldukça memnun olduğunu ve transfer olmak istemediği yönündeki ifadeleri, kafalarda soru işareti oluşmasına neden olmuştu.

Serdar Gürler, İttifak Holding Konyaspor'dan Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu.

Konyaspor camiası ayağa kalktı! Serdar Gürler'den galibiyet sonras olay hareket

Dün (22 Şubat) ise Ahmet Çalık'ın hayatını kaybetmesinin ardından ertelenen Konyaspor - Başakşehir maçı gerçekleşti. Ligde 15 Ocak'ta yapılması planlanan maç dün Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başladı. Maçı 2-1 galip bitiren Başakşehir oyuncusu Serdar Gürler de galibiyetin ardından taraftarlara üçlü çektirdi. Transfer sürecinde de eleştirilen Gürler'in bu hareketi sosyal medyada ve tüm Konyaspor camiasında tepkilere yol açtı.

Sosyal medyada da Gürler için birçok olumsuz paylaşım yapılarak futbolcuya tepki gösterildi.

ilginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *