"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Konyaspor'un başkanı cami imamı mı olacak?

Konyaspor'un başkanı cami imamı mı olacak?

Süper Lig'de kötü gidişatın ardından başkanlık seçimlerine gitme kararı alan Konyaspor'da gündem soğumuyor. Konyaspor'un başkanı cami imamı mı olacak?

Süper Lig'de kötü gidişatın ardından başkanlık seçimlerine gitme kararı alan Konyaspor'da gündem soğumuyor. Konyaspor'un başkanı cami imamı mı olacak?

Konyaspor - Vikipedi

Konyaspor, geçtiğimiz pazartesi günü çoğunluk sağlanamadığı için olağanüstü genel kongresini gerçekleltiremedi.

İlk oturum öncesinde başkan adayı bulunamazken, olağanüstü genel kurulun ikinci oturumu öncesinde ilk adayı duyanlar şok geçirdi.

Konyaspor'a yakışır - SPOR - Gazete Anadolu

56 yaşındaki Konyalı Bekir Akdemir başkan adayı olduğunu duyurdu.

Konyaspor başkanlığına 30 yıllık imam aday oldu

Diğer yandan yeşil beyazlı kulüpte daha önce  genel sekreterlik yapan Akdemir, kendisinin de sporcu olduğunu, master takımının bulunduğunu ve 2. amatörde spor kulübünün olduğunu bildirerek,

“Çocukluğumdan beri sporun içindeyim” diyen Akdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben bu sporu hem yaparım hem de yaptırırım. Haftada 2 gün antrenmana çıkarım. Top oynarım. Konyaspor sahipsiz kalmasın. Bu işi bilen insanlar yapsın diye aday oldum. Bu borç, benim borcum değim.

Bekir Akdemir yeni başkan - YEREL

Ben mali müşavirlik de yapıyorum. Bu sıkıntılı süreçten kurtulmanın tek yolu, şirketleşmek. Bu yükün altından ancak böyle kalkılır. Şirketleşmek ilk işimiz olacak. Konya'da sporu tabana yayacağız. Taşrada da bu iş yapılacak. Benim yönetimimdeki insanlar, siyaset üstü insanlar. Her partiden isim var. Ben AK Parti'den aday adayı oldum. AK Partiliyim ama yönetimimde her düşünceden insan var.

Ayrıca 30 yıl boyunca imamlık yaptım ben. 2015 yılında emekli oldum, şimdi kendi işimi yapıyorum. Ben, futboldan da Konyaspor'dan da hiç kopmadım. Takıma manevi bir güç de gelecek. Siyasi destek konusunda da kimseyle görüşmedim. Talip olduysak, siyasetin bizimle birlikte olacağına, bütün oluşumların bize destek vereceğine inanıyoruz. Biz, halis bir niyetle yola çıktık. Kimseden icazet almadık. Takımın içinde bulunduğu durum bizi üzüyor. Biz, takımı bu durumdan çıkaracağız,'' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *