"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Küme düşme hattında kader haftası: Hangi takım nasıl ligde kalacak?

Küme düşme hattında kader haftası: Hangi takım nasıl ligde kalacak?

Trendyol Süper Lig'in son haftasında küme düşme hattında yer alan Hatayspor, MKE Ankaragücü, Konyaspor ve Gaziantep FK'dan bir ekip lige veda edecek.

ALİ ÇETİN - İŞÇİ HABER

Trendyol Süper Lig'de son haftaya girilirken şampiyonun kim olacağı merak edildiği kadar küme düşen takımın da kim olacağı merakla bekleniyor. 

İstanbulspor'un ardından Pendikspor ve Fatih Karagümrük de küme düşmüştü. Son haftaya girilirken Hatayspor, MKE Ankaragücü, Konyaspor ve Gaziantep FK, ateş hattında bulunuyor. 

Ac298B7138B64F36Ab5F5B09C4D851Dd

HATAYSPOR, 3 PUAN PEŞİNDE

Hatayspor, 38. haftada Rizespor karşısında galibiyet arayacak. Hatayspor, Karadeniz deplasmanında kazanması durumunda Ankaragücü’nün puan kaybetmesini ve Konyaspor’un mağlup olmasını bekleyecek.

551718
 

ANKARAGÜCÜ, ZORLU TRABZONSPOR DEPLASMANINDA

emrebelözoğlu

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başkent ekibi, ligde kalabilmek için Hatayspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Ankaragücü Trabzonspor deplasmanından galibiyetle dönmesi durumunda ligde kalacak.

KONYASPOR'A GALATASARAY KARŞISINDA 1 PUAN YETİYOR
 

318220

Trendyol Süper Lig’de haftanın en önemli mücadelesinde ise Konyaspor ve Galatasaray kozlarını paylaşacak. Konyaspor sahadan beraberlikle ayrılması durumunda ligde kalacak. Diğer senaryolarda ise Konya ekibinin ligde kalması için Hatayspor ve Ankaragücü’nün puan kaybetmesi gerekiyor.

GAZİANTEP FK'DA GÖZLER PENDİK MAÇINDA

Gaziantep Fk Depophotos 1979996

Gaziantep ekibi ise ligde kalabilmek için Hatayspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Pendikspor karşısında puan alması durumunda ligde kalmayı garantileyecek.

DÜŞME HATTINDA 4’LÜ AVERAJ HESABI
 

Süper Lig’de 4 takımın aynı puanda buluşma ihtimali bulunurken 4’lü averaj hesabı yapılmaya şimdiden başladı.

Gaziantep FK, Konyaspor, Ankaragücü ve Hatayspor’un sezonu 41 puanda tamamlaması durumunda 4’lü averaja bakılacak. 4’lü averaja göre en çok puan toplayan takımlar sıralamada üst sırada yer alacak.

4’lü averajda Konyaspor 11 puan, Hatayspor 9 puan, Ankaragücü 8 puan ve Gaziantep FK 3 puana sahip.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *