"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Mehmet Büyükekşi, aday olacak mı? Karar verme aşamasında

Mehmet Büyükekşi, aday olacak mı? Karar verme aşamasında

18 Temmuz'da yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu seçiminde aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyan Mehmet Büyükekşi kararını verme aşamasında.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yeniden aday olmaya hazırlanıyor. Mehmet Büyükekşi, TFF Başkanlığı seçimleri için çalışmalara başladı.

Mehmet Buyukeksi Aa 2091965

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaklaşan kongresi öncesinde Başkan Mehmet Büyükekşi'nin yeniden aday olup olmayacağı tartışma konusu olmuştu. Daha önce yönetimde yer alan Servet Yardımcı TFF Başkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Bazı kulüpler Mehmet Büyükekşi'nin adaylığına karşı çıkarken, bazıları ise adaylığını destekliyordu. Bu nedenle de Büyükekşi'nin tumu merakla bekleniyordu.

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre Mehmet Büyükekşi, TFF Başkan adaylığı için bazı Süper Lig kulüplerinden imza ve oy istedi. Görüştüğü kulüplerin bir kısmı imza verip, oy vermeyeceğini, bir kısmı ise imza veremeyeceğini ama aday olursa kendisine oy verebileceğini Büyükekşi'ye iletti.

Ayrıca adaylığa hazırlanan Mehmet Büyükekşi, birden fazla isimle yeni yönetim kurulu için görüşme yaptı. Henüz resmi olarak aday değil ama yaptığı çalışmalar aday olacağını gösteriyor. Karşılık bulursa adaylığını açıklayacak.TFF seçimli kongresi 18 Temmuz'da yapılacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *