"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2976 %0.11
37,0095 %0.01
2.288.507 %-0.39
3.014,27 -0,45
Ara
İşçi Haber Spor Montella kalacak mı? İbrahim Hacıosmanoğlu kararını verdi

Montella kalacak mı? İbrahim Hacıosmanoğlu kararını verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella hakkında kararını verdi.

18 Temmuz'da yapılan seçimde Türkiye Futtbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Vincenzo Montella hakkında vereceği karar merakla bekleniyordu. 

Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen A Milli Takım'ın performansından memnun olduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Vincenzo Montella ile en kısa sürede bir araya gelecek.

669B50Cfaf2Fed0D51E0B94C

TFF'nin yeni yönetiminde görev dağılımı yapıldıktan sonra milli takımlardan sorumlu üye ile birlikte Montella’ya destek verileceği ve hedefin önce Avrupa Uluslar Ligi sonra Dünya Kupası elemeleri olduğu vurgulanacak. En kuvvetli aday ise Bayram Akgül...

Hacıosmanoğlu’nun iyi bir jenerasyon yakalayan milli takımın Montella ile önümüzdeki dönemde daha başarılı olacağına inandığı belirtilirken yeni TFF başkanı, genel kurulda yaptığı konuşmada da bunun altını çizmiş ve “Ben Avusturya maçından sonra Milli Takım’ın finale kadar gidebileceğini hatta kupayı kazanacağını düşünmüştüm. Ama olmadı. Önümüzdeki turnuvalarda bunu başarabilecek potansiyele ve güce sahibiz” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *