"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Mourinho'dan derbi açıklaması: Eleştirilmesi gereken kişiler varsa ben ve oyuncularımdır

Mourinho'dan derbi açıklaması: Eleştirilmesi gereken kişiler varsa ben ve oyuncularımdır

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Mourinho, "Yarınki maç için çok çalıştık" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, yarın oynanacak Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı öncesi basın toplantısında konuştu. Mourinho, "24 yıllık kariyerimde hiçbir zaman bir basın toplantısından kaçmadım. Ligde oynamış olduğumuz ilk maçtan itibaren söyledim. Bir basın toplantısı yapmak için 75 dakika beklemenin anlamı yok. Saygısızlık yapıldı. Saygısızlık yapılan kişi benim" ifadelerinde bulunarak derbi sonrası basın toplantısına katılmama sebebini açıkladı. 

"YARINKİ MAÇ İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK"

Mourinho'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

"Motivasyon kısmıyla başlayalım. Bir maç kaybettiğinizde acı çekersiniz. Önemli bir maç kaybederseniz 2 katı, derbi kaybederseniz 3 katı acı çekersiniz. İstanbul'un en mutlu insanları değiliz. Bir tepki, reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Ben her zaman, 'Büyük bir galibiyet beni aya çıkarmaz, büyük bir mağlubiyet de cehenneme göndermez' derim"

"Eleştirilmesi gereken kişiler varsa o da ben ve oyuncularımdır"

"İrfan Can Kahveci rotasyon yapmak için oynamayacak. Kendisi çok iyi çalışıyor. İdmanda da arzulu. Onun özelliklerinin yarın için önemli olacağını düşünüyoruz. İrfan Can Kahveci ayrın oynayacak oyunculardan birisi"

"Yarınki maç için çok çalıştık"

"Mağlubiyet için yönetimi değil ben ve oyuncularımı suçlamalısınız"

"Oyuncular sahada o maçı oynuyorlar ve benim de saha kenarında yaptığım iyi kötü değişikliklerle etkim oluyor. Bir de rakibimiz var. Maçı başkanımız oynamadı. Başkanın görevi sahanın çok ötesindedir. Fenerbahçe ailesi o maçı kaybetti, profesyonel anlamda bakarsanız profesyonelleri suçlamak gerekir"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *