"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Muslera, Young Boys'a karşı oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı

Muslera, Young Boys'a karşı oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi rövanşı öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys ile oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi rövanş mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu. 

okan buruk

Deneyimli çalıştırıcı, Muslera'nın sakatlığı hakkında ''Antrenmana çıktı, takımla da deneyeceğiz. Oynayabileceğini düşünüyoruz.'' dedi.

musleraa1_24210002

Sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hem benim hem de oyuncularımızın motivasyonu yüksek. İlk maçtaki hatalarımızın analizini yaptık. Bu maçta bahanemiz yok. Sakin olmamız gerekiyor. Takım savunmasını iyi yapmamız lazım. Taraftarımıza ve oyuncularımıza güveniyoruz.

Geçen sürede herkesin bizimle olduğunu net bir şekilde hissetmedik. Herkesin oyunculara, teknik heyete, yönetime herkesin şu anda dışarıda gösteremediğimizi görüyoruz... Çok büyük bir yüzde yanımızda oldu önemli olan da bu."

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

İlk mücadeleden Young Boys'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, rakibini en az 2 fark ile yenmek zorunda. Sarı-kırmızılıların tek farklı üstünlüğünde ise tur uzamalara gidecek.

Mücadelenin beraberlikle sonuçlanması veya konuk ekibin galibyeti halinde ise temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *