"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Nuri Şahin, 35 yaşında Alman devinin başına geçti

Nuri Şahin, 35 yaşında Alman devinin başına geçti

35 yaşındaki genç teknik direktör Nuri Şahin, Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund'un yeni teknik direktörü oldu.

Borussia Dortmund'da Edin Terzic ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına yardımcı antrenör Nuri Şahin getirildi. 35 yaşındaki Şahin, dünya devinin yeni hocası oldu. 

Dünyanın en başarılı kulüplerinden, Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti Dortmund’da teknik direktörlüğe getirilmenin gururunu yaşayan Nuri Şahin, “Başarıya ulaşmak için her şeyi büyük bir tutkuyla yapacağız” dedi.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Türk teknik direktör Nuri Şahin’in takımın başına getirildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Şahin’in Borussia Dortmund Spor Genel Müdürü Lars Ricken ve sportif direktör Sebastian Kehl ile yapılan görüşmeler sonunda imzayı attığı ve 2027’ye kadar takımın başında yer alacağı belirtildi. Nuri Şahin, Beşiktaş’ın da teknik direktör adayları arasında yer alırken Başkan Hasan Arat, kendisiyle bir görüşme gerçekleştirmiş, ancak anlaşma sağlanamamıştı.

ANTRENÖRLÜĞE ANTALYASPOR’DA BAŞLAMIŞTI

Dortmund’un teknik direktörlüğüne getirildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen 35 yaşındaki Şahin, “Benim için büyük bir onur. Kulüpteki tüm sorumlulara bana duydukları güven için teşekkür etmek istiyorum. BVB’deki görevimi dört gözle bekliyorum. Başarımızı en üst düzeye çıkarmak için elimizden gelen her şeyi büyük bir tutkuyla yapacağız.” dedi. Teknik direktörlük kariyerine 2022’de Antalyaspor’da başlayan Nuri Şahin, bu sezonun devre arasında Dortmund’da Edin Terzic’in yardımcılığına getirilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *