"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2513 %-0.08
37,0889 %0.26
2.311.969 %1.405
3.017,97 0,84
Ara
İşçi Haber Spor Okan Buruk ve İsmail Kartal'dan derbi öncesi açıklamalar

Okan Buruk ve İsmail Kartal'dan derbi öncesi açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, önümüzdeki hafta oynanacak derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-2 galip geldikleri Fatih Karagümrük maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Buruk'un açıklamaları:

"Burası oynaması zor bir stat. Zemini iyi ama atmosfer olarak zor. Top bizdeydi ama hem hızlı oynayamadık hem bloklar arasında sorun yaşadık. Pas organizasyonumuz iyi değildi. İyi oynamadığımız maçta yine de istatistiklerimiz fena değil. Markao'ya yine çok rahat bir maç oynattık. Ona atılan toplarda daha çok o başarılı oldu. Maçın genelinde istedik, kazanmak için elimizden geleni yaptık. Berkan'ın attığı çok güzel bir golle kazandık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onlar için elimizden geleni yapmak istiyoruz."

okan buruk

"Barış Alper 1'e 1'i iyi oynadı. Oyun içerisinde ne kadar koşu yaparsa birebire kalırsa oyun içerisindeki varlığı önemli. Barış'ın oyunu maçı çözdü."

DERBİ YORUMU

"Sezon başında son 2 haftaya derbiye 6 puan farkla giriyorsunuz diye sorsalar... Geçen sene de 5 puan farkla girmiştik. Beraberlik bize yetse de kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe de kazanmak istiyor. Taraftarlarımızla birlikte muhteşem bir akşam olacak."

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-0 galip geldikleri Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İyi bir  oynayarak kazandıklarını belirten , “Sonuçta biz iyi bir takımız. Sahaya hangi oyuncularla çıkarsak çıkalım hepsine güveniyorum. İyi futbol oynayarak kazanacağımızı tahmin edebiliyordum. Hafta içindeki enerjilerini görüyordum. Bu akşam her şey tahmin ettiğim gibi oldu. 3-0 gibi baştan sona üstün olduğumuz bir  vardı sahada. Güzel bir galibiyet elde ettik ve yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

MAÇ ÖNCESİ YAPILAN KONUŞMA
 

I M G 9877

Maç öncesi saha ortasında yaptıkları konuşmayla ilgili detay veren Kartal, “Kendi taraftarlarımızın önünde ne kadar birlikte olduğumuzu, ne kadar iyi olduğumuzu göstermelerini istedim. Onlar da elinden geleni yaptı.” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY DERBİSİNE DAİR

fenerbahcede-sakatlik-soku-yildiz-isim-maca-devam-edemedi-1712858164

Son olarak Galatasaray derbisiyle ilgili de konuşan İsmail Kartal, “Oyuncularım iyi oyuncular, kaliteli oyuncular. Hep beraber yarın sabah çalışmaya başlayarak Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *