"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2350 %0.05
37,0660 %0.1
2.307.899 %0.336
3.018,68 0,88
Ara
İşçi Haber Spor Okan Buruk'tan Icardi'nin sakatlığı hakkında flaş açıklamalar

Okan Buruk'tan Icardi'nin sakatlığı hakkında flaş açıklamalar

Galatasaray'ın dokuz numarası Mauro Icardi Beşiktaş maçında aldığı darbe ile şok bir sakatlık geçirdi. Okan Buruk yıldız oyuncu hakkında ne dedi?

Galatasaray'ın dokuz numarası Mauro Icardi Beşiktaş maçında aldığı darbe ile şok bir sakatlık geçirdi. Okan Buruk yıldız oyuncu hakkında ne dedi?

Milli maç arası dönüşü Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini 25 ve 82'de Mauro Icardi'den geldi. Galatasaray bu sezon çıktığı 17. maçında bileği bükülmedi.

Galatasaray'da bu sezon Mauro Icardi çıktığı 15 maçta 14 gol atarken, 2 asist yaptı.

Beşiktaş maçında ayağına sert bir müdahale alan ve beklenmedik birşekilde sakatlanan Mauro Icardi'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu.

İdiialara göre yıldız golcünün, sakatlığı uzun süreli olmayacak ancak, tecrübeli golcünün ayağında şiddetli ağrıları sürüyor. Edinilen bilgilere, yıldız futbolcunun oynama ihtimalinin olduğu belirtildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Icardi'nin sakatlığı hakkında, "Ağrı eşiği nedir bakmak lazım. Bizim için daha kötü ir senaryo da olabilirdi. Son antrenmanda da durumu belli olmayabilir ve maç günü durumu gözden geçirebiliriz. İğne ile çıkıp oynaması mümkünse bunu değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *