"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2378 %-0.07
36,9800 %-0.07
2.281.712 %-0.507
3.030,70 0,09
Ara
İşçi Haber Spor Okan Buruk'tan Jose Mourinho hakkında flaş sözler

Okan Buruk'tan Jose Mourinho hakkında flaş sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho hakkında flaş sözler kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, kulübün transfer gündemine yönelik açıklamalarda bulundu.

''ŞAMPİYON KADROYA SAHİBİZ''

"Önemli bir kadromuz var. Şampiyon kadroya, takıma sahibiz. Kadroda çok fazla kaybımız olmadı. Çok büyük bir avantaj bu. Birbirimizle inanılmaz bir bağ içerisindeyiz. Bu pozitif havamızı sahaya yansıttığımızda çok başarılı oluyoruz. Oyuncularımız çok motive. Son iki maçta bunu biraz daha fazla gösterdik."

''TRANSFER DÖNEMİNDEN ÇIKMALIYIZ''

"Transfer döneminden çıkmalıyız, haftaya zaten ilk resmi maç var. Transfer dönemi zaten oluyor, üzerindeyiz, görüşüyoruz, zaten hazırlığımız var. Sağ bekte hazırlığımız vardı. Görüştüğümüz isimler vardı. Transferde birçok şey var. O yüzden sabırlı bir şekilde gittik. Biz kendi içimizde sadece işimize odaklandık. İnşallah yeni sezon da en heyecanlı şekilde başlayacak bizim için."

''MOURİNHO'YA HAYRANLIĞIM YOK''

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınına röportaj veren Buruk, "Jose Mourinho ile karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum" demişti. Bu sözler tecrübeli teknik adama soruldu ve Buruk, "Mourinho gibi çok önemli bir isim Türkiye'ye geldi. Bu, beni teknik direktör olarak sevindiren bir şey. Ancak bugüne kadar hayranlık duyduğum çok kimse olmadı. İtalyanca bir röportaj verdim. Beşiktaş'ın hocasıyla da oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Rakiplerinizi nasıl yeneceğinizi hayal etmek de işin çok zevkli yanlarından biri" sözlerini sarf etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *