"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Osimhen için dev talip: Galatasaray’ın yeni yıldızı gidiyor mu?

Osimhen için dev talip: Galatasaray’ın yeni yıldızı gidiyor mu?

Galatasaray’ın Napoli’den kiraladığı yıldız futbolcu Victor Osimhen, transfer piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Chelsea, ara transfer döneminde Victor Osimhen’in bonservisini almak istiyor ve bu transfer için Galatasaray’a 6 milyon euro ödemeye hazır.

Sarı-kırmızılı ekibin dikkat çeken transferlerinden olan Osimhen, Chelsea iddialarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Galatasaray’ın yıldız futbolcuya sezon sonuna kadar 6 milyon euro maaş ödediği, ancak kiralık sözleşmesinde devre arasında çıkış opsiyonu bulunmadığı vurgulandı.

Galatasaray, Osimhen ile sezonu tamamlamayı planlarken, teknik direktör Okan Buruk’un stratejisi ise Osimhen’i Mauro Icardi ile birlikte sahada kullanmak üzerine kurulu. Osimhen, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11’de başlayıp 90 dakika sahada kalmıştı ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Chelsea’nin, Osimhen transferi için önümüzdeki transfer döneminde Galatasaray’a ciddi bir teklif sunması beklenirken, bu gelişme futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *