"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2569 %-0.08
37,0690 %0.2
2.288.149 %-1.169
2.992,61 -0,01
Ara
İşçi Haber Spor Ozan Tufan: Trabzonspor camiasında olmaktan dolayı mutluyum

Ozan Tufan: Trabzonspor camiasında olmaktan dolayı mutluyum

Trabzonspor'un İngiliz ekibi Hull City'den kadrosuna kattığı Ozan Tufan, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un İngiliz ekibi Hull City'den kadrosuna kattığı Ozan Tufan, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Ozan, "Büyük takımda, büyük camiadayım. Çok mutluyum. Trabzon şehrine, yöneticilerine ve başkanımıza bana bu kulüpte oynama şansı verdikleri için çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Ozan Tufan, büyük bir camiada olduğunu ifade ederek, "Potansiyelime ve yeteneklerime güveniyorum. Böyle bir camiada olduğum için mutluyum. Trabzonspor yöneticilerine çok teşekkür ederim bana bu şansı verdikleri için. Hocamla henüz rolüm hakkında konuşma yapmadık. Beklentilerin büyük olduğunu biliyorum. Kendi potansiyelime güveniyorum, yeteneklerime güveniyorum. Elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Transferi öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı ile bir araya geldiğini aktaran Ozan Tufan, şunları kaydetti:

"Hocayla konuştuğumuzda bana senin 5-6 mevkide oynayabilme özelliğin olduğu için 'Ben 5-6 transfer yapıyormuşum gibi düşünüyorum.' dedi. Günümüz futbolunda bir oyuncunun birçok mevkide oynayabildiğini görüyoruz. Ben de o yeteneklere sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Hocanın bu bakış açısından mutluyum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *