"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Özgür Özel'in sigara içmeme sebebi belli oldu: Fenerbahçe...

Özgür Özel'in sigara içmeme sebebi belli oldu: Fenerbahçe...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında hangi takımı tuttuğunu açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat'la özel bir söyleşide bulundu. 

ÖZGÜR ÖZEL TUTTUĞU TAKIMI AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fenerbahçeli olduğunu açıkladı. Özel, Fenerbahçeli olma hikayesini ve kulübe olan bağlılığını Donat'a anlattı. 

NASIL FENERBAHÇELİ OLDU?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6-7 yaşlarında katıldığı bir maçtan sonra Fenerbahçeli olduğunu söyledi. Özel, 'İzmir'de, Donanma Kupası maçı oynanıyordu. Dayım, beni ve kardeşim Barış'ı da götürdü. İzmirspor-Fenerbahçe maçını izledik ve Fenerbahçe muhteşemdi. O günden beri Fenerbahçeliyim' dedi.

SİGARAYI BIRAKMA ANISI

Özel, 10 yıl önce sigarayı bıraktığını belirterek, 'Kendi kendime dedim ki, 'Özgür, bırak şu sigarayı. Çok özlersen, Fenerbahçe şampiyonluk turu atarken bir sigara yakarsın.' Ama 10 yıldır şampiyonluk da nasip olmadı, tek bir sigara da' ifadelerini kullandı. Özel, bu sezon Fenerbahçe'nin başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

ALİ KOÇ VE FENERBAHÇE'NİN GELECEĞİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, zorlu süreçleri geride bıraktığını vurgulayan Özel, 'Ali Bey ve Fenerbahçe, bence çok iyi bir sezon geçirecek. Jose Mourinho başarılı bir teknik direktör ve doğru tercih. Koç ailesi, işleri başarmadan bırakmaz. Fenerbahçe bu sezon altın çağını yaşayabilir. Bu sezon çok iyi olacak, inanıyorum' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *