"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Panathinaikos - Maccabi maçında skandal: Ergin Ataman sessiz kalmadı!

Panathinaikos - Maccabi maçında skandal: Ergin Ataman sessiz kalmadı!

Panathinaikos, hazırlık maçı sırasında İsrail takımı Maccabi ile karşı karşıya gelirken, Yunan taraftarların açtığı tartışmalı pankart büyük bir krize yol açtı.

Panathinaikos'un koçu Ergin Ataman, pankarta tepki göstererek kendisinin diskalifiye edilmesini istedi ve maçtan atıldı. Ergin Ataman, olayın ardından yaptığı ilk açıklamada, yaşananları değerlendirdi.

Geçtiğimiz sezon EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan Ergin Ataman’ın yönetimindeki Panathinaikos, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı maçta Maccabi’ye 88-75 mağlup oldu. Ancak bu yenilgi, açılan pankartın yarattığı skandalın gölgesinde kaldı.

"TÜRKLERDEN KANLI KIBRIS İŞGALİ" PANKARTI KRİZE NEDEN OLDU

Lefkoşa’da oynanan maçın son çeyreğinde, Panathinaikos taraftarları "Türklerden kanlı Kıbrıs işgali" yazılı bir pankart açtı. Bu pankartı gören Ergin Ataman, derhal sahaya girerek hakemlere sert tepki gösterdi ve kendisini oyundan atmaları yönünde talepte bulundu. Bunun üzerine diskalifiye edilen Ataman, salonu terk etti.

ERGİN ATAMAN'DAN SERT AÇIKLAMA

Ergin Ataman, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Gördüğümüz misafirperverliğe yakıştıramadığım bir siyasi pankart açıldı. Tepkimi en sert şekilde gösterdim" ifadelerini kullandı. Ataman, Instagram üzerinden şu açıklamayı yaptı:

Panathinaikos-Maccabi maçında pankart skandalı! Ergin Ataman'dan ilk açıklama geldi - Resim : 1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *