"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2527 %0.1
37,1097 %0.24
2.309.833 %-1.438
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor PFDK'dan Okan Buruk ve Batshuayi'ye para cezası

PFDK'dan Okan Buruk ve Batshuayi'ye para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle para cezası verdi. PFDK, çeşitli kulüplere ve oyunculara da aynı şekilde ceza uygulamaları gerçekleştirdi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 23 Eylül'de oynanan Galatasaray-Kasımpaşa maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 117 bin lira para cezasına çarptırıldı. PFDK'nın verdiği bu ceza, Buruk’un davranışlarıyla ilgili disiplin ihlali olarak değerlendirildi.

GALATASARAY’A TRİBÜN KAPATMA CEZASI

Aynı maçta Galatasaray taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, Galatasaray Kulübü'ne tribün kapatma cezası verildi. Taraftarların davranışları, kulübün ceza almasına neden oldu.

Galatasarayda Batshuayi Iddiasi 8Sszgfdg

MİCHY BATSHUAYİ'YE 117 BİN LİRA CEZA

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Michy Batshuayi, 29 Eylül'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisindeki sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK tarafından 117 bin lira para cezası aldı. Batshuayi'nin derbi esnasında sergilediği davranışlar, futbol disiplini açısından kabul edilemez bulundu.

BEŞİKTAŞ VE KAYSERİSPOR’A CEZALAR

Beşiktaş Kulübü, 30 Eylül'de oynanan Bellona Kayserispor-Beşiktaş maçında taraftarlarının saha olaylarına karışması ve çirkin, kötü tezahürat yapması nedeniyle 288 bin lira para cezasına çarptırıldı. Ayrıca aynı müsabakada saha olaylarına neden olan Kayserispor Kulübü, PFDK tarafından 336 bin lira para cezası aldı.

Trabzonspor-7

TRABZONSPOR’A 300 BİN LİRA CEZA

Trabzonspor Kulübü, internet sitesinde yayımlanan ve sportmenliğe aykırı bulunan açıklamaları nedeniyle 300 bin lira para cezasına mahkum edildi. Kulübün resmi açıklamaları, futbol dünyasında olumsuz bir etki yaratmış ve PFDK tarafından disiplin ihlali olarak değerlendirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *