"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2416 %-0.12
37,1065 %0.29
2.316.775 %2.214
3.002,75 0,33
Ara
İşçi Haber Spor Portekiz basını Mourinho gerçeğini duyurdu: Yıldız isimle beraber geliyor

Portekiz basını Mourinho gerçeğini duyurdu: Yıldız isimle beraber geliyor

Son dönemde adı Süper Lig ekipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Jose Mourinho hakkındaki gerçeği Portekiz basını açıkladı.

Son zamanlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın teknik direktör gündeminde ilk sırada bulunan Jose Mourinho, kısa sürede Türkiye'de gündem oldu. 

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın seçimi kazanması halinde Mourinho'yu getireceğini açıklamasının üzerine, Beşiktaş 2. Başkanı Hasan Yücel de Portekizli teknik adam ile görüştüklerini belirtmişti. 

Besiktastan Mourinho Aciklamasi Teklifimize Sicak Bakti

Hasan Yücel'in Jose Mourinho ve Di Maria isimlerini zikretmesinin üzerine de siyah-beyazlı taraftarlarda büyük bir heyecan yarattı.

PORTEKİZ BASINI ANLAŞMAYI DUYURDU

Portekiz basınından haberlere göre; siyah-beyazlı kulübün 2. Başkanı Hasan Yücel'in Jose Mourinho aracılığıyla Angel Di Maria ile de söz kesmek istediği duyuruldu.

Fenerbahce Super Ligde Cok Konusulacak Transfer Di Maria Listede 17147181725739

Ayrıca Di Maria'nın, Beşiktaş'ın yanı sıra ülkesinden ve ABD MLS Ligi'nden takipçileri olduğu ve Benfica'nın da sözleşme uzatmak için yoğun çaba sarf ettiği söylendi.

Bu sezon Benfica formasıyla 48 resmi maça çıkan Di Maria, bu karşılaşmalarda 17 gol ve 15 asistlik skor katkısı sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *