"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Real Madrid'de şok iddia! Arda Güler ve Ancelotti tartıştı

Real Madrid'de şok iddia! Arda Güler ve Ancelotti tartıştı

Real Madrid'de yeterli süre alamayan, Athletic Bilbao karşılaşmasını da kulübede tamamlayan Arda Güler'in mücadele sonrası Ancelotti ile tartıştığı öne sürüldü.

İspanya La Liga'nın 30. haftasında Real Madrid'in Athletic Bilbao'yu 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Arda Güler ile Carlo Ancelotti'nin tartıştığı iddia edildi.

Eflatun-beyazlıların, Rodrygo'nun 2 golüyle kazandığı ve Barcelona ile 8 puanlık farkı koruduğu karşılaşma da milli yıldız yine süre alamadı.

Real Madrid'e yakın kaynakların aktardığına göre; Arda Güler, mücadele sonrası Teknik Direktör Ancelotti ile takımdaki durumu hakkında konuştu. 19 yaşındaki futbolcunun İtalyan teknik adama, "Sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum" dediği aktarıldı.

Carlo Ancelotti ise Arda Güler'e sakin olmasını ve çalışmaya devam etmesini önerdi. Haberde, Real yönetimi ve Ancelotti'nin, Arda Güler'in yeteneğinden şüphesi olmadığı ancak fiziksel anlamda elit seviyede bulmadıklarının altı çizildi.

Ayrıca Real Madrid'in önündeki Barcelona ve Mallorca maçlarını kazanması halinde şampiyonluğu büyük oranda garantileyeceği ve kalan haftalarda Arda Güler'in daha fazla süre alabileceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *