"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Messi ve Ronaldo'yu geride bıraktı

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Messi ve Ronaldo'yu geride bıraktı

Son zamanlarda attığı goller ve gösterdiği performans ile dikkat çeken Arda Güler, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı.

Sezon başı Fenerbahçe'den 20 milyon euro bedelle Real Madrid'e katılan Arda Güler, son haftalarda forma şansı bulmaya başladı.

Milli yıldız, bulduğu süre zarfında attığı goller ve gösterdiği performans ile göz doldurdu. 

ARDA GÜLER-1

La Liga'nın 37. haftasında oynanan ve 4-4 biten Villarreal - Real Madrid maçında iki gol atan milli oyuncu Arda Güler, ulaştığı gol/dakika istatistikleriyle birçok dünya yıldızını geride bıraktı.

DÜNYA YILDIZLARINI GERİDE BIRAKTI

La Liga'da 373 dakikada 6 gol atma başarısı gösteren Arda Güler; 6 gole 436 dakikada ulaşan Ronaldo, 605 dakikada erişen Ronaldo Nazario, 749 dakikada bulan Raul ve La Liga tarihinin en golcüsü olan ve 780 dakikada 6 gole ulaşan Lionel Messi'yi geride bıraktı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FIRSAT DOĞDU

Tchouameni, Bayern Münih'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final maçında sakatlanırken Fransız orta sahanın final maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ancak Borussia Dortmund maçını kaçırma ihtimalinin yüksek olduğu yazıldı.

ARDA22

Arda Güler'in kadroda olmasına kesin gözüyle bakılırken Aurélien Tchouameni'nin sakatlığı nedeniyle ilk 11'de forma giyme şansı da oluştu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti son açıklamasında, "Şampiyonlar Ligi finalinde Arda Güler, Brahim Diaz ve Joselu'ya güveniyorum." ifadelerini kullanırken final maçı için büyük fırsat doğdu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *