"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2696 %-0.03
37,0583 %0.15
2.289.449 %-0.967
2.998,37 0,19
Ara
İşçi Haber Spor Sinanoğlu’ndan Beşiktaş yönetimine ağır sözler: Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar yönetmiyor

Sinanoğlu’ndan Beşiktaş yönetimine ağır sözler: Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar yönetmiyor

Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu, binlerce Beşiktaş üyesinin üyeliklerinin askıya alınması kararına sert tepki gösterdi. Sinanoğlu, “Buradan o 5 bin insana açık çağrımdır; mahkeme yolunu tutun, ben de sizinle beraber yürüyeceğim” dedi.

Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu, Hasan Arat yönetiminin Beşiktaş kongre üyeliklerini askıya almasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan Sinanoğlu, Arat yönetimine çağrıda bulundu.

Beşiktaş Yönetiminin kural ve hukuk tanımaz bir şekilde binlerce Beşiktaş üyesinin üyeliklerini hukuksuz bir şekilde askıya aldığını belirten Sinanoğlu, “Denetim Kurulu’nun tespitlerini tamamladığı tarihte tüzüğümüzde askıya almak gibi bir uygulama yoktur. Sicil Kurulu seçimlerinin askıya çıkan hazirun listesine itiraz etmeleri gerekmektedir. SMS yoluyla üyeliğiniz askıya alındı mesajı giden üyeler şu an üyedirler ve seçme ve seçilme hakları hukuksuz bir biçimde engellenmiştir.” ifadelerini kullandı.

“ARAT YÖNETİMİ DİKTATÖRLÜK UYGULAMAKTA VE KULÜBÜ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞMAKTADIR”

Açıklamasında Hasan Arat yönetimine ağır sözlerle yüklenen Sinanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Arat yönetimi diktatörlük uygulamakta ve kulübü ele geçirmeye çalışmakta üyelerin iradesine engel olmaktadır. Yaptığımız itirazlar derhal işleme koyulmalı ve tedbir kararı uygulanmalıdır. Tüzük kongresine girişleri engellenen üyeler olmasına rağmen, kongre gerçekleşmiş adil ve insan haklarına uygun olmayan ve Beşiktaş’a yakışmayan bir kongre gerçekleşmiştir. Tüzük Genel Kurulu’nda iradenin tecelli etmediği bir kongre olmuştur.

“MÜCADELEMİZ SİZLERLE HER PLATFORMDA DEVAM EDECEK”

Genel Sekreter Cüneyt Sezgin o koltukta kim tarafından hangi amaçla oturtulmuştur? Yönetimdeki bazı kişiler, sosyal medya paylaşımlarında, sokaktan insanları çevirip, tanımadıkları insanları referans yapmaları, toplu imzalar attırmalarının önceki dönemde referanssız yapılan üyeliklerden ne farkı vardır? Siz yapınca iyi başkası yapınca kötümü oluyor. Beşiktaşlılığın terazisini siz mi tutuyorsunuz? İnsanların tanımadıkları, GS'li veya FB’li olup olmadıkları belli olmayan Beşiktaşlı oldukları şaibeli olan insanları referans olarak yazdırıyorsunuz. Önceki dönemde Beşiktaşlı olan ama referans imzası eksik olan üyelerin seçme hakkını elinden alıyor ve engelliyorsunuz.

Beşiktaş'a gönül vermiş insanların önünü kesmekten vazgeçin artık, kurmuş olduğunuz tüm kirli oyun ve kumpaslarınızın hepsinin farkındayız. Beşiktaş’a gönül vermiş her bir kardeşimiz için, mücadelemiz sizlerle her platformda devam edecek... Büyük sevdamız Beşiktaş’ın hak ettiği yere ulaşabilmesi adına tüm Beşiktaşlı kardeşlerimi bu kutlu davaya sahip çıkmaya davet ediyorum.”

“5 BİN İNSANA AÇIK ÇAĞRIMDIR; MAHKEME YOLUNU TUTUN”

TVNET programına katılarak açıklamalarda bulunan Sinanoğlu, bir kez daha Hasan Arat yönetimine çağrıda bulunarak meydan okudu. Sinanoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar:

"Siz 5 bin insanın bugün itibariyle seçme seçilme hakkını elinden aldınız. Anayasal suç işlemeyin, insanların seçme seçilme hakkını ellerinden almayın. Eğer bundan vazgeçmezseniz buradan o 5 bin insana açık çağrımdır; mahkeme yolunu tutun ben de sizinle beraber yürüyeceğim.

“BEŞİKTAŞ’I BEŞİKTAŞLILAR YÖNETMİYOR”

Beşiktaş’ı kendi çıkarlarınız için gasp edeceksiniz, geleceğini ipotek edeceksiniz ondan sonra bu yol Beşiktaşlıların yolu diyeceksiniz. Bu yol kimin yolu biliyor musunuz? Bu yol arkalarında sponsor olan küresel sermayenin Beşiktaş’ın kendi kaynaklarını haczetmenin yoludur. Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar yönetmiyor, Beşiktaş’ı size 7 Ekim’den beri özgür Filistin dedirtmeyen küreselciler yönetiyor.

“BU VATANIN EVLATLARI OLARAK BUNA MÜSAADE ETMEYİZ”

Orada çocukların boynu koparılacak, Siyonist Yahudiler halkımıza hakaret edecek, Twitter’dan bir kadın Siyonist çıkıp katliamı övecek, bize hakaret edecek ve bu zihniyet oraya gebe olacak. Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti, biz bu vatanın evlatları olarak buna müsaade etmeyiz.

“HASAN ARAT HODRİ MEYDAN SİZE”

Hasan Arat hodri meydan size! Yüreğiniz varsa bizi yalanlayın, kongrelikleri serbest bırakın. 5 bin 5 kişinin üyeliğini askıya alıyorsunuz, anayasal suç işlemeye doğru gidiyorsunuz. Sizi uyarıyoruz Sayın Hasan Arat, bu yol Beşiktaşlıların yolu değil. Bu yol 7 Ekim’den beri özgür Filistin’i söylettirmeyen küreselcilerin yoludur.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *