"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2976 %0.11
37,0095 %0.01
2.288.507 %-0.39
3.014,27 -0,45
Ara
İşçi Haber Spor Sivasspor'un yeni başkanı belli oldu

Sivasspor'un yeni başkanı belli oldu

TFF'de yapılan başkanlık seçimini kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'daki başkanlık görevini bırakmıştı.

Mehmet Büyükekşi ile girdiği seçim yarışını kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni başkanı oldu. Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise TFF seçimlerinin kazanılması sonrası Sivasspor'daki görevinden ayrıldı. Otyakmaz'ın yerine Sivasspor'da koltuğun yeni sahibi belli oldu.

BAHATTİN EKEN, SİVASSPOR'UN YENİ BAŞKANI

Sivasspor'dan yapılan açıklamada, "Kulüp Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz’ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olarak görev alacak olması nedeniyle, kulüp tüzüğümüz ve yönetim kurulu kararı doğrultusunda Sivasspor başkanlığına Sayın Bahattin Akan getirilmiştir. Sayın Eken’in bu yeni görevi başarıyla yürüteceğine olan inancımız tamdır. Sivasspor Kulübü olarak, bu değişikliğin kulübümüz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bahattin Eken’e yeni görevinde üstün başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *