"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Spor yazarı Ercan Güven yaşamını yitirdi

Spor yazarı Ercan Güven yaşamını yitirdi

Milliyet yazarı yazarı spor dünyasının önemli isimlerinden Ercan Güven hayatını kaybetti.

Milliyet Gazetesi'nde uzun yıllardır önemli yazılar kaleme alan gazeteci Ercan Güven hayatını kaybetti.

Güven'in gece geç saatlerde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. 

NAMIK SEVİK'İN YEĞENİYDİ

Güven, Milliyet Gazetesi Spor Servisi'nin usta müdürü, gazetelere spor sayfası kavramını getiren ve pek çok gazeteci yetiştiren merhum Namık Sevik'in de yeğeniydi.

Ercan Güven’in vefat haberini Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) duyurdu. Açıklamada, “Üyemiz, Milliyet spor yazarı Ercan Güven vefat etmiştir. Merhumun cenazesiyle ilgili bilgiler daha sonra duyurulacaktır. Allah rahmet eylesin.” ifadelerine yer verildi.

"ERCAN GÜVEN'E ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, hayatını kaybeden spor yazarı Ercan Güven için taziye mesajı yayımladı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat ettiğini öğrendiğimiz Milliyet gazetesi spor yazarı, değerli gazeteci Ercan Güven'e Allah'tan rahmet diliyorum. Merhum Ercan Güven'in ailesine sabır, sevenlerine ve medya camiamıza başsağlığı temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

GÜVEN'İN CENAZESİ 23 EYLÜL'DE ÇALICA MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLECEK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hayatını kaybeden spor yazarı Ercan Güven için taziye mesajı yayımladı.

TFF'nin taziye mesajında, "Türk basınının duayen isimlerinden spor yazarı Ercan Güven'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 1980'li yıllardan bu yana Milliyet gazetesinde görev yapan Güven spor basınına çok önemli katkılarda bulunmuştu. Merhum Ercan Güven'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, başta Milliyet Gazetesi olmak üzere tüm basın camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Ercan Güven'in cenazesi 23 Eylül Pazartesi günü Üsküdar Şakirin Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Çamlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *