"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor TFF Başkanı’ndan 4 büyük kulübe beraberlik çağrısı

TFF Başkanı’ndan 4 büyük kulübe beraberlik çağrısı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başkanlarıyla bir araya gelerek Türk futbolunun marka değerini yükseltmek için beraberlik çağrısında bulundu. TFF'nin Riva'daki tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Süper Lig Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat katıldı.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başkanlarıyla bir araya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değeri için beraberlik çağrısında bulundu.

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından basın açıklaması yapan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değerini hak ettiği yere taşımak için sorumluluklarının büyük olduğunu belirtti.

SÜREKLİ BİRLİKTELİK VURGUSU

Hacıosmanoğlu, bu tür toplantıların devam edeceğini ve bir sonraki toplantının Beşiktaş’ın ev sahipliğinde yapılacağını açıkladı. Anadolu kulüplerinin de bu sürece dahil edileceğini belirten Hacıosmanoğlu, "Sahada rakip olabiliriz, ancak maçlar sona erdiğinde hepimiz aynı amaca hizmet ediyoruz. Türk futbolunu layık olduğu maddi ve manevi seviyeye taşımak için el ele vermek zorundayız" diye ekledi.

Toplantı sonucunda tüm katılımcıların Türk futbolunun gelişimi ve marka değerinin yükseltilmesi için ortak hareket etme konusunda kararlı oldukları mesajı verildi.

TÜRK FUTBOLUNUN CİDDİ SORUNLARI VAR”

Türk futbolunun önemli sorunları karşısında hep beraber olduklarını aktaran Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Sorunlarımızı beraber istişare halinde aşabileceğimizi ve marka değerimizi layık olduğu yere taşımanın hepimizin sorumluluğu olduğunu biliyoruz. Bu bilinç hepimizde var. Marka değerini taşırsak, Türk futbolunun ciddi sorunları var onları, hep beraber çözeriz. Futbolda kardeşlik iklimini daha da ileriye taşımak hepimizin asli görevi. Çok güzel bir toplantı geçti. Bunu sürekli hale getireceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *