"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Trabzonspor'a 1 puan yetmeyebilir! Trabzonspor'un şampiyonluğuna Beşiktaş darbesi

Trabzonspor'a 1 puan yetmeyebilir! Trabzonspor'un şampiyonluğuna Beşiktaş darbesi

TFF Yönetim Kurulu , Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki maçın tekrarı için toplanıyor. Beşiktaş'ın itirazını değerlendiren yönetim toplantıyı bugün gerçekleştirecek.

Trabzonspor'un şampiyonluğuna gölge düşebilir. 

1 puan alması dahilinde şampiyonluğunu garantileyecek olan Trabzonspor'un şampiyonluk planlarını da etkilenebilir. 

Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında, Beşiktaş'ın Trabzonspor'la 1-1 biten maçta yapılan kural hatası masaya yatırılacak. Maçın tekrarı yönünde bir karar çıkarsa şampiyonluk için 1 puan yetmeyecek.

Zorbay Küçük'ün hatası

Beşiktaş yönetimi 31.haftada oynanan maçta hakem Zorbay Küçük'ün ceza sahası içindeki endirekt serbest vuruşu yanlış yerden kullandırarak kural hatası yaptığı iddiasıyla tekrar başvurusunda bulunmuştu.

Maç 47. dakikadan itibaren tekrarlanabilir

TFF Yönetim Kurulu'nun bugün gerçekleşecek toplantısında eğer maçın tekrarı yönünde bir karar çıkarsa mücadele pozisyonun olduğu 47. dakikadan itibaren tekrarlanacak. Trabzonspor böyle bir karar durumunda Antalyaspor karşısında şampiyonluğunu ilan etmek için kazanmak zorunda. Fenerbahçe'nin kazanması halinde 1 puan Karadeniz ekibinin şampiyonluğu için yeterli olmayacak. Gözler TFF'nin vereceği karara çevrilmiş durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *