"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta nasıl başladı?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta nasıl başladı?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta dün oynanan 9 karşılaşma ile başladı. Devler Ligi'nin 2. haftasında da bol gollü maçlar oynandı. Nuri Şahin'in takımı Borussia Dortmund, Celtic karşısında adeta tarihi bir skor elde etti. Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu attığı harika frikik golüyle gecenin en çok konuşulan sporcularından birisi oldu. İşte Şampiyonlar Ligi'de gecenin özetleri...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. haftanın açılış maçları bugün oynandı. Toplam 9 karşılaşmanın olduğu gecede yine bol gollü maçlar seyredildi.

ARSENAL YILDIZLARIYLA KAZANDI

0X0 Son Dakika Nuri Sahinin Takimi Dortmunddan Tarihi Skor Hakan Calhanoglundan Inanilmaz Gol 1727818299477

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Arsenal ile Paris Saint-Germain karşı karşıya geldi. Emirates Stadyumu'nda oynanan maçı ev sahibi ekip, 2-0 kazandı.

Arsenal'e galibiyeti getiren golleri 20'nci dakikada Kai Havertz ve 35'inci dakikada Bukayo Saka attı. Bu sonucun ardından Arsenal, 4 puana ulaşırken; Paris Saint-Germain ise 3 puanda kaldı.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN DA GOL ATTIĞI MAÇI INTER, 4-0 KAZANDI

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği İtalya Serie A ekibi Inter, sahasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı ağırladı.

Giuseppe Meazza'da oynanan maçı ev sahibi Inter, 11'inci dakikada Hakan Çalhanoğlu, 59'uncu dakikada Marko Arnautovic, 71'inci dakikada Lautaro Martinez ve 81'inci dakikada Mehdi Taremi'nin golleriyle 4-0 kazanmayı başardı. Inter puanını 4'e yükseltirken; Kızılyıldız ise henüz puanla tanışamadı.

SNEIJDER SONRASI BİR İLK

Frikikten müthiş bir gol kaydeden Hakan Çalhanoğlu, Wesley Sneijder'den bu yana Inter formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde frikik golü atan ilk oyuncu oldu.

NURİ ŞAHİN'İN TAKIMI DORTMUND'DAN TARİHİ SKOR

Teknik direktörlüğünü Nuri Şahin'in yaptığı Borussia Dortmund, sahasında İskoç devi Celtic'i konuk etti.

Adeyemi'nin yıldızlaştığı ilk yarıyı 5-1 önde tamamlayan Borussia Dortmund, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmayı 7-1 kazandı.

Alman ekibine 3 puanı getiren golleri 7'nci dakikada Emre Can, 11, 29 ile 42'nci dakikada Karim Adeyemi, 40 ile 66'ncı dakikada Sehrou Guirassy ve 79'uncu dakikada Felix Nmecha kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 9'uncu dakikada Daizen Maeda'dan geldi.

0X0 Son Dakika Nuri Sahinin Takimi Dortmunddan Tarihi Skor Hakan Calhanoglundan Inanilmaz Gol 1727818302125

NURİ ŞAHİN 2'DE 2 YAPTI

Nuri Şahin yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatına 2'de 2 ile başlayan Borussia Dortmund puanını 6 yaptı. Celtic ise 3 puanda kaldı.

Gecenin bir diğer gollü maçında Barcelona, 2. haftada evinde konuk ettiği Young Boys'u 5-0 mağlup etti. Barça'nın gollerini Lewandowski (2), Raphinha, Martinez ve Kamara (k.k) kaydetti.

Barcelona ilk galibiyetini alırken, Galatasaray'ı eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne gelen Young Boys ikinci maçında da gol atamadı.

Bir diğer başka bol gollü maç ise Slavan Bratislava ile Manchester City arasında oynanan karşılaşma oldu.

Manchester City, rakibini İlkay, Foden, Haaland ve Mcatee'nin golleriyle 4-0 mağlup etti ve ikide iki yaparak 6 puana yükseldi.

LEVERKUSEN 2'DE 2, MİLAN 2'DE 0

Gecenin zorlu maçlarından Bayer Leverkusen, 2. haftada evinde konuk ettiği AC Milan'ı Boniface'in golüyle 1-0 mağlup etti. Almanya şampiyonu 2'de 2 yaparken, Milan 2'de 0 yaptı.

Hollanda ekibi PSV, evinde konuk ettiği Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini Schouten ve Bragança kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *