"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2513 %-0.08
37,0889 %0.26
2.311.969 %1.405
3.017,97 0,84
Ara
İşçi Haber Spor UEFA'dan Fenerbahçe'ye şok karar!

UEFA'dan Fenerbahçe'ye şok karar!

Konferans Ligi ön eleme turlarında Maribor'un Fenerbahçe'yi ağırladığı müsabakada taraftarlar arasında kavga çıkmasının ardından UEFA Fenerbahçe hakkında kararını verdi.

Uefa Konferans Liginde Maribor ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak müsabakada piskolojik üstünlükle çıkacak. Ancak iki takımın taraftarlı arasında çıkan tartışma izleyenleri tatsız anlara tanık etmesine sebep olmuştu.

Karşılaşmayı yöneten İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones yaşanan olayalrın ardından maça bir süre ara vermişti.

UEFA'DAN FENERBAHÇE'YE CEZA

UEFA, Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Maribor deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye bir maç deplasmana seyirci götürmeme ve 30 bin euro para cezası verdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda Slovenya ekibi Maribor ile karşı karşıya geldi. 

Mücadele Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle devam ederken iki takım taraftarları arasında kavga çıktı ve maç durdu. 32 dakika duran maç daha sonra yeniden başladı.

Olaylardan yaklaşık 20 dakika sonra Fenerbahçeli taraftarların tribünleri boşaltması yönünde anons yapıldı. Sarı-lacivertli futbolseverler önce bu karara tepki gösterse de daha sonra tribünleri terk etti.

UEFA, Maribor deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye bir maç deplasmana seyirci götürmeme ve 30 bin euro para cezası verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *