"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2571 %-0.01
37,0207 %0.04
2.306.000 %-0.698
3.030,79 0,09
Ara
İşçi Haber Spor Wesley Sneijder: İkisini de çok özlüyorum!

Wesley Sneijder: İkisini de çok özlüyorum!

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ünlü futbolcu Wesley Sneijder, eski eşi Yolanthe Cabau ve Galatasaray'ı özlediğini söyledi.

Galatasaray'da 2013-2017 yılları arasında top koşturan ünlü futbolcu  Wesley Sneijder, eski eşi ve eskiden forma giydiği Galatasaray hakkında duygusal açıklamalarda bulundu. 

''İkisini de çok özlüyorum''

Wesley Sneijder: “Yolanthe ve Galatasaray, ikisi de artık yok ve ben ikisini de çok özlüyorum.” açıklamasında buludu. 

Ünlü futbolcu Sneijder, eşini aldattığı için 2019 yılında boşanmıştı. Boşanmalarının ardından Sneijder pişman olduğunu şu sözlerle açıklamıştı: "Yolanthe ile sevgili olmadan önce günde 2 saat konuşmaya başladık ve onunla geçirdiğim zamanlar beni aşka sürüklemeye başladı. Sonra her şey kötü gitmeye başladı. Çünkü, nedeni bendim. Sürekli partiler, sonu gelmez partiler. Yolanthe'nin olmadığı partiler... Kötü arkadaşlarla! Kadınlar ve içkiler. Her şey kontrolümden çıkmıştı. Bedenim oradaydı ama kalbim Yolanthe'nin yanındaydı. Ardı arkası gelmez yalanlardan sonra Yolanthe'ye karşı dürüst oldum. Her şeyi itiraf ettim. Hiçbir şeyi atlamadım. Yolanthe'nin hiçbir hatası yok. Hata nerede? Şöhret, ego, para, güç ve şehvet... Ve evet, acı hepsinin ardından çok güçlü bir şekilde beni buldu. Çünkü Yolanthe Amerika'da. O hayallerimin kadınıydı. Her şeyi mahvettim ve onu kaybettim.".

İlginizi çekebilir

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *