"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor West Ham'dan Zaha için teklif: Pazarlıklar sürüyor

West Ham'dan Zaha için teklif: Pazarlıklar sürüyor

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha için sarı-kırmızılı kulübün kapısını çaldı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray kadrosuna katılan Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Teknik direktör Okan Buruk ile yıldızı barışmayan Fildişili yıldız için flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Wilfried Zahadan Taraftara Olay Cevap 1717341550 9215

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Wilfried Zaha'ya Premier Lig ekibi West Ham United'in teklif yaptığı öne sürüldü. 

İngiliz basınında yer alan haberde, West Ham’ın Galatasaray’a yeni bir teklifte bulunduğu iddia edildi. Premier Lig ekibinin, Fildişi Sahilli futbolcu için sarı kırmızılılara 10 milyon sterlinlik bir teklif yapmasının ardından transferin gerçekleşmesi tekrar gündeme geldi.

GALATASARAY, SICAK BAKIYOR

Zaha bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 42 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Sarı kırmızılı ekibin, takıma daha fazla katkı yapacak bir oyuncu transfer etmek istediği ve Zaha’nın yüksek maliyetinden kurtulmak istediği de öne sürülüyor.

10 milyon sterline sıcak bakan Galatasaray’ın bu transfer için pazarlığa oturacağı belirtildi.

Kısa bir süre önce Luis Guilherme’yi transfer eden İngiliz ekibi, iki oyuncunun birlikte oynamasını istiyor. Aynı zamanda taraftarların da Zaha gibi Premier Ligi yakından bilen bir oyuncunun takımda olmasını istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *