"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2762 %-0.01
37,1084 %0.26
2.309.530 %0.569
2.998,37 0,19
Ara
İşçi Haber Teknoloji CNN Başkanı Jeff Zucker istifa etti!

CNN Başkanı Jeff Zucker istifa etti!

Jeff Zucker, meslektaşıyla ilişkisini açıklamadığı için CNN'den istifa etti.

Jeff Zucker Çarşamba günü CNN Başkanı ve WarnerMedia'nın haber ve spor bölümünün başkanı olarak istifa ettiğini söyledi ve yakın bir meslektaşıyla rızaya dayalı bir ilişkiyi ifşa etmediğini kabul ettiği bir personel notu yayınladı.

Zucker notta, "Chris Cuomo'nun CNN'deki görevine ilişkin soruşturmanın bir parçası olarak, bana en yakın meslektaşımla rızaya dayalı bir ilişki hakkında soru soruldu" dedi.


Zucker'a yorum için hemen ulaşılamadı.

CNN spikeri Brian Stelter Çarşamba günü yaptığı bir yayında, meslektaşının notta adını vermedi, ancak ağın baş pazarlama sorumlusu Allison Gollust ile ilişkisi olduğunu söyledi. CNN'de kaldığını da sözlerine ekledi.

Gollust, Çarşamba günü yayınlanan ayrı bir notta, "Jeff ve ben 20 yılı aşkın bir süredir yakın arkadaşız ve profesyonel ortağız" dedi. "Son zamanlarda, COVID sırasında ilişkimiz değişti. Bunu açıklamadığımız için üzgünüm. CNN'de geçirdiğim zamandan inanılmaz derecede gurur duyuyorum ve her gün yaptığımız harika çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyorum.”dedi.

Zucker, CNN'den emekli olmayı planladığını belirtmiş olsa da, yeni Warner Bros Discovery'de önemli bir rol oynaması bekleniyordu. 

WarnerMedia CEO'su Jason Kilar, personele gönderdiği bir notta Zucker'ın istifasını kabul ettiğini ve kısa süre içinde geçici bir liderlik planını açıklayacağını yazdı.


2013'te CNN'e katılan Zucker, TV işinde erken başarı ile damgalanmış bir üne sahiptir. 20'li yaşlarında NBC'nin Today” programının baş yapımcısıydı, ardından NBC Entertainment'ın başkanı oldu.

Zucker, ilişkisinin Aralık ayında kovulan Chris Cuomo'nun davranışlarıyla ilgili soruşturma esnasında ortaya çıktığını söyledi .

Andrew Cuomo, kendisini suçlayanların sözlerini, jestlerini ve tavırlarını yanlış yorumladığını söyledi.

Bu haber Reuters'dan alınmıştır.

Bunlara da göz atabilirsiniz!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *