"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Teknoloji Instagram'a hikaye beğenme özelliği geldi

Instagram'a hikaye beğenme özelliği geldi

Instagram'da hikaye beğenme özelliği bugün itibariyle Türkiye ve birçok ülkede kullanıcılarla buluştu.

Uzun süredir test aşamasında olan Instagram hikaye beğenme özelliği bugün itibariyle Türkiye’deki kullanıcılarla buluştu. Bu özellik Türkiye ile beraber birçok ülkeye daha geldi.

Günümüzün en popüler sosyal medya uygulamalarından olan Instagram, kullanıcılarını her geçen gün yeni bir özelliğiyle buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda hikaye sürelerinin bir dakikaya çıkarılmasıyla güncellenen Instagram uygulamasına yeni bir özellik daha geldi. Kısa bir süre önce deneme sürümü başlatılan Instagram hikaye beğenme özelliği bugün itibariyle kullanıcılarla buluştu.

Instagram içerisinde takip ettiğiniz kişilerin hikayelerine beğenme özelliği geldi. Hikayeye yanıt verme bölümünün hemen sağ tarafında yer alan kalp butonuna basarak hikayeleri beğenebilirsiniz.

Yeni gelen hikaye beğenme özelliği test aşamasındayken bazı kullanıcılar tarafından tesadüfen keşfedildi. Test aşamasında olmasına rağmen bazı kullanıcılar bu özelliğin geleceğinden haberi vardı. Çok önce yayılsa da yeni özellik bugün resmi bir şekilde tüm cihazlara gelmiş oldu.

Instagram'a gelen hikaye beğenme özelliği ise sadece hikayeyi paylaşan kişi ve beğeni atan kişinin arasında kalıyor. Diğer hesaplar hikayeye beğeni atılıp atılmadığını yada kimin beğeni attığını göremiyor. 

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *