Kamu kurum ve kuruluşlarında Yardımcı Hizmetler Sınıfı'nda (YHS) görev alan personeller kamunun üvey evlatları olduklarını söyleyerek bir defaya mahsus statü değişikliği yapılmasını talep ediyor.

Çok ağır şartlarda, mobbing altında, görev tanımı olmadan çalışmakta olan YHS personelleri görev tanımları olmasını ve eğitim durumlarına göre statü değişikliği yapılmasını istiyor. Çalıştıkları kurumda görev tanımları olmadan çalışan ve birçok işi icra eden yardımcı hizmetler sınıfı personelleri aldıkları eğitime göre statü değişikliği yapılmasını talep ediyor. 

Türkiye Kamu-Sen YHS personelinin sesi olacak

Türkiye Kamu-Sen, Yardımcı Hizmetliler Sınıfında yer alan personelin beklenti ve taleplerini bir kez daha gündeme taşıyor.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, etkinliği ilk başlatan isim olacak.

Özüpak emekliler adına seslendi: Hakkımızı almaya geliyoruz Özüpak emekliler adına seslendi: Hakkımızı almaya geliyoruz

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "YARDIMCI HİZMETLİLERİN TALEPLERİNİ BİR KEZ DAHA DUYURACAĞIZ Yardımcı Hizmetliler Sınıfında yer alan personelin beklenti ve taleplerini bir kez daha gündeme taşımak için; 20 Mart Çarşamba 20.00'de  Sosyal medya platformu (X) de buluşuyoruz.  Etkinliğimiz, Genel Başkanımız Onder Kahveci'nin atacağı ilk tweet ile başlayacaktır.  Yardımcı Hizmetlilerin sesini sizlerin vereceği destek ile bir kez daha hep birlikte duyuracağız." ifadelerine yer verildi.