Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında şarkıcı Kalben Sağdıç gözaltına alınmıştı. Daha sonrasında adliyeye sevk edilen şarkıcı, yurt dışı çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Şarkıcı Kalben Sağdıç'ın evine yapılan operasyonda, 3 parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu skunk ele geçirilmişti. Ayrıca, operasyonlarda Sağdıç'ın evinden 2 bin Euro, 730 dolar ve  bin 500 lira da nakit para bulundu.

Verdiği yanlış bilgilerle tepki çekmişti: Psikolog Buse Aydın'a ağır ceza kesildi! Verdiği yanlış bilgilerle tepki çekmişti: Psikolog Buse Aydın'a ağır ceza kesildi!

UYUŞTURUCU SATMADIĞINI SÖYLEDİ

Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürülen Kalben Sağdıç'ın, baskın sırasında uyuşturucuyu balkondan attığı öğrenildi.

Şarkıcının polise verdiği ifadesinde, uyuşturucu satmadığını, sadece kullandığını söylediği aktarıldı. Sağdıç, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Şarkıcı Sağdıç, savcılıktaki işlemlerinin ardından, yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Şarkıcı Kalben hakimlik tarafından adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. 

"İYİYİM, DAHA İYİ OLACAĞIM"

Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınıp sonrada serbest bırakılan Kalben'den videolu açıklama geldi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak hayranlarına seslenen şarkıcı,  "İyiyim, daha da iyi olacağım"  mesajı verdi. Şarkıcı, açıklamasının devamında  şu ifadelere yer verdi: 

"Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım.. Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım.. Kah güzel kah acı günlerimizi paylaştıklarım.. Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım.. Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum." 

Kaynak: Sözcü