Melih Meriç'ten kademeli emeklilik bekleyenlere destek: TBMM'de bu işin peşini bırakmayacağız Melih Meriç'ten kademeli emeklilik bekleyenlere destek: TBMM'de bu işin peşini bırakmayacağız

Uzman çavuşa kadro son dakika haberleri detaylıca araştırılıyor. Kadro bekleyen yüzbinlerce uzman çavuş konuyu ilişkin son gelişmeleri yakından takip ediyor.

Şanlı Türk bayrağının dalgalandığı her yerde olan uzman çavuşlar vatan için kurşuna vücudunu siper etmiş kahramanlardır. Vatan savunmasının sözleşmesi olmaz, uzman çavuşlara kadroyu çok görmeyin.

İzzet ulvi Yönter, uzman çavuşların kadroya alınmasına ilişkin müjdeli haberi duyurdu. 

KADRO VERİLİYOR

“Meclis'in uzman çavuşu ” olarak adlandırılan İzzet Ulvi Yönter, “ Uzman çavuşlar,  TSK'nın bel kemiği, Vatanın dağında, taşında beka mücadelesi veriyorlar. Kadro istiyorlar. Söz aldık, oldu sayıyoruz. Bu kardeşlerimiz şehit olunca cennete giriyor ama orduevine giremiyor! Açalım, eşiyle çocuğuyla kardeşlerimiz gelsin otursunlar.“ dedi.

Seçim hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren Yönter, “Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. AK Parti ile uzlaştık. Başaracağımıza inanıyoruz. 14 Mayıs'ta Türklüğün ve Türkiye'nın bekası kazanacak. 15 Mayıs sabahı Türkiye'yi Cumhur İttifakı'nın zaferi bekliyor. Bir kere daha tarihe şahitlik edeceğiz.“ diye konuştu. 

MURAT BAKAN'DAN DESTEK MESAJI