Yurdun çeşitli illerinde yağış etkisini sürdürken ilginç görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Dikkat çeken görüntünün adresi ise İzmir oldu. İzmir'de yoğun yağış nedeniyle caddeler su altında kalırken, vatandaşlar sokaktan geçmek için ilginç yöntemler buldu. 

Bornova ilçesinde esnaflık yapan bir vatandaş da sokaktan geçmek için çareyi bota binmekte buldu. Her sene aynı duruma düştükleri için botu dükkanda sakladıklarını ifade eden Serdar Aşın, bu sorunun son bulması için Bornova Belediyesi'ne ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne çağrıda bulundu.

Geri dönüşüm temalı defileye yoğun ilgi Geri dönüşüm temalı defileye yoğun ilgi

Serdar Aşın, "Dükkanlarımızı su basıyor. Defalarca İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi'ne sorunu ilettik ama ilgilenen olmadı. Bir an önce sorunun çözülmesini istiyoruz. Botla sokaktan geçtik, insanlara da yardım ettik. Her sene aynı manzara olduğu için botu dükkanda tutuyorum." dedi.

Durumla ilgili konuşan başka bir esnaf, "İzmir'de yıllardır bu rezaleti yaşıyoruz. İleride dükkanım var, her sene aynı rezilliği yaşıyoruz. Biz bu sorunu çekmek zorunda mıyız? Belediyenin çalışması gerekiyor." dedi.