Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan ve Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu Yalı Çapkını dizisine gösterilen ilgi de günden güne artarak reytingleri altüst etmeye devam ediyor. Sosyal medyada da çok aktif bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin YouTube'da yayınlanan sahneleri de çok beğeniliyor. 

Yalı Çapkını'nda Seyran'dan Ferit'e son söz! "Küllerinden doğacak" - 19

Dün akşam yayınlanan bölümde Seyran'ın Ferit'e asla dönmeyeceğini söylemesi ve Pelin'in hamileliğinin ortaya çıkmasıyla yalıda yaşanan yüzleşmeler seyirci tarafından merakla izlenirken Yalı Çapkını en çok konuşulan yapımlar arasında zirveye oturdu. 

Yalı Çapkını'nda Seyran'dan Ferit'e son söz! "Küllerinden doğacak" - 2

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı dizi “Kızılcık Şerbeti” gerek işlediği konu gerekse başarılı oyuncu kadrosuyla çok konuşuluyor.

Emanet dizisiyle adını duyuran Sıla Türkoğlu'nun hayranları genç oyuncunun dizisini yakından takip ederek sosyal medyada gündemde tutuyorlar.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

İki dizinin bu kadar sevilmesi ve hayran kitlelerinin de büyük olması dizilerin reyting listesindeki yerini de merak edilmesine neden oluyor.

Başladığı ilk günden bu yana Yalı Çapkını dizisi reyting listesindeki birinci sıraya kimseye kaptırmazken aynı kategoride Kızılcık Şerbeti de hemen arkasında yer alıyor.

1 ARALIK 2023 Cuma reyting sonuçları!

1 Aralık Cuma gününe ilişkin reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Star TV'de izleyiciyle buluşan "Yalı Çapkını", 2. sırada Show TV'de yayınlanan "Kızılcık Şerbeti", 3.sırada Atv'de ekrana gelen "Esra Erol'da" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Kızılcık Şerbeti", 2.sırada "Yalı Çapkını", 3.sırada "Kızılcık Şerbeti" dizisinin özeti yer aldı.