Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan ve Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu Yalı Çapkını dizisine gösterilen ilgi de günden güne artarak reytingleri altüst etmeye devam ediyor. Sosyal medyada da çok aktif bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin YouTube'da yayınlanan sahneleri de çok beğeniliyor. 

Yalı Çapkını'nda Seyran'dan Ferit'e son söz! "Küllerinden doğacak" - 19

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Seyran'ın hareketi Korhanlar yalısını ve Şanlı ailesini dağıtacak gibi gözüküyor. Herkesin cephe aldığı Seyran'a bir darbe de ablası Suna'dan gelecek. ''Harcayacak paran kalmayınca aileni mi harcadın?'' diyerek kızgınlığını dile getiren Suna, her olayda birbirlerine destek olduğunu izlediğimiz abla kardeş ilişkisinin bozulduğu görüldü. 

5 maddede Yalı Çapkını'nın Suna'sı | N-Life

Seyran'ın tek başına ayakta durmak ve güçlü olmak için attığı adımlar sonrasında gelişen olaylarla bu akşam ''Yalı Çapkını'' 20.00'da Star Tv'de.

FERİT'İN NEVRA'SI GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin 53'üncü bölümünde göreceğimiz 'Nevra' karakterini, genç oyuncu Betül Aktel canlandıracak.

Nevra karakterinin diziye dahil olmasıyla ortalık iyiden iyiye karışacak Nevra’nın, Ferit ile ilgili önemli bir hikayeye sahip olması diziyi sürpriz gelişmelere gebe bırakacak. İzleyiciler, bu yeni karakterle birlikte dizide nelerin değişeceğini heyecanla bekliyor.