"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0507 %0.07
2.315.638 %0.45
3.019,66 0,91
Ara
İşçi Haber Yaşam Fırından anlamlı destek: Şehit ailelerine ücretsiz, gazilere ise yarı fiyatına ekmek hizmeti

Fırından anlamlı destek: Şehit ailelerine ücretsiz, gazilere ise yarı fiyatına ekmek hizmeti

Şehit ailelerine ücretsiz, gazilere ise yarı fiyatına ekmek sunan fırın işletmecisi, vefa borcunu ödemek için bu anlamlı hizmeti hayata geçirdi. Fırın sahibi, şehitlerimize ve gazilerimize minnetle hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Niğde’deki Şehitler Ekmek Fırını’nın sahibi Murat Yeşilgül, şehit ailelerine ekmek hizmetini ücretsiz sunarak önemli bir sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor.

Niğde’nin Şehitler Mahallesi’nde fırın işletmeciliği yapan Yeşilgül, şehit aileleri ve gazilere duyduğu vefa borcunu ödemek için ücretsiz ekmek hizmeti başlattı.

Yeşilgül, "Şehit aileleri ve gazilere minnettarız. Onların maddi ihtiyaçlarının pek olmadığını biliyoruz ama bu hizmetle vefa borcumuzu ödüyoruz. Bu mahallede büyüdüm ve burada yaşayanlara sıcak, taze ekmek sunmak için bu fırını açtım. Niğde’nin yiğit evladı Ömer Halisdemir gibi şehitlerimize duyduğumuz saygı ve vefa hissiyle, şehit ailelerine ücretsiz, gazilere ise yarı fiyatına ekmek veriyoruz. Amacımız, onların yaralarına bir nebze olsun merhem olmaktır," dedi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *