Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, ile Fevzi Kardeseci, 2022 yılında evlenmişti. Evliliklerinde problemler olduğunu ve şiddet gördüğünü dile getiren Erçetin, "Kumar alışkanlığı vardı. Bir şeyler yolunda gitmediği zaman karşısında suçlu arıyor, öfkeli oluyor. Arabada tartışma yaşadık. ‘Bana uğursuz geldin’ diyerek şiddet uyguladı. Kumarda kaybetmesinden beni sorumlu tuttu. Sürekli para kaybediyordu. Önce sözlü şiddette bulundu, sonra kafamı itti, cama çarptım. Çok fazla bunu ajitasyona bağlamak istemiyorum. Paylaşmamın sebebi insanlar görsünler. Hukuksal olarak işlemleri başlatması için avukatımla iletişime geçtim, artık bu ilişki son bulacak" şeklinde konuşarak boşanmak istediğini açıklamıştı.

"BOŞANIYORDUK AMA ÇOK SEVMİŞTİM"

Önceki gün ise Fevzi Kardeseci evinde ölü bulunmuştu. Boşanma aşamasında olduğu eşinin ölümüne ilişkin konuşan Erçetin "Düşmeye bağlı, kafasını çarptığı, bu yüzden öldüğü bilgisini verdiler. En son salı günü gördüm. Özür diledi, ‘Lütfen geri dön’ dedi. Dönmeyeceğimi söyledim. Ölmeden hemen önce de Müslüm Gürses’in ‘Gidecek Bir Gün’ şarkısını cepten attı. Aradım, açmadı. Koşarak gittim. Banyoda kanlar içindeydi. Boşanıyorduk, ama çok sevmiştim. İçim yanıyor. Haplarla ayaktayım.” ifadelerinde bulunmuştu.

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

"SİLAHLA İNTİHAR ETTİ"

Eşinin düşüp kafasını çaprtığı için hayatını kaybettiğini söyleyen Yeşim Erçetin, şoke eden bir itirafta bulundu. Erçetin eşinin intihar ettiğini söyledi ve şu açıklamayı yaptı:

"Fevzi'nin bir kardeşi var, o açıklama yapmama izin vermiyordu. Ondan izin aldım ve bu açıklamayı şimdi yapıyorum. Fevzi öldürülmedi, silahla intihar etti. Koltuğa oturup başına ateş etmiş. Onu kanlar içinde evde buldum"

Editör: Gizem Külcü