Dikkat! Oğlak burcunda Merkür retrosu: En çok hangi burçlar etki alacak? Dikkat! Oğlak burcunda Merkür retrosu: En çok hangi burçlar etki alacak?

YENİAY, güneşin kendi burcu olan aslan burcunda gerçekleşiyor. Ayrıca yeniayın güneşin pik yaptığı bir saat diliminde olması da etkisini daha da arttırıyor.

Aslan yeniayında uranüsünde etkili olması hiç beklenmedik ani durumların yaşanacağını gösterir. Özellikle sahne önünde olan kişilerle ilgili infial oluşturacak durumlar yaşanabilir. Sanatçılar, siyasiler ya da otorite sahibi kişilerle ilgili sürpriz, heyecan verici veya stresli durumlarla karşılabiliriz. Hiç beklemediğimiz kişilerle ilgili hiç beklenmedik haberler duyabiliriz. Gündem bir anda değişebilir.

İki haftalık süreci kapsayan bu yeniayda Aslan burcunun olumlu yönlerini kullanmak her ne kadar gergin bir enerjide de olsak bize başarı getirecektir. Cesaret isteyen durumlar karşısında harekete geçersek başarılı bir sonuç elde edebiliriz. Daha önce cesaret edemediğimiz durumlar için kendimizi yeniden gösterme şansı yakalayabiliriz.

Bu dönem egomuza yenik düşmeden sahnede olma zamanı. Odağımızı kendi alanımıza alarak bu dönemde kendimizi göstermek bize başarı getirecektir. Burada dikkat etmemiz gereken en önemli unsur; çevremizdeki insanlarında bireysel alanlarına saygı göstermemiz gerektiğidir.

Venüs retrosununda eşlik ettiği yeniayda egomuz ile sınanabiliriz. Bu süreçte otorite figürleriyle olan ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Yine dünyada da otorite karşıtlığının yaşanacağı ve askeri konularında artacağı bir süreç yaşanabilir.

Bu dönem kibrine yenik düşmeden sadece kendi gücüne odaklanarak kendini geliştiren kişiler daha da güçlenip başarılı olacaktır.