"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2797 %0.01
37,0519 %0.01
2.303.192 %-0.127
3.023,27 -0,15
Ara
İşçi Haber Dünya FETÖ'nün yeni hamlesi: Biden'a şikayet

FETÖ'nün yeni hamlesi: Biden'a şikayet

Fetullahçı Terör Örgütü, Türkiye aleyhinde propaganda faaliyetlerine devam ediyor. Örgüt mensupları bu kez ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'yi şikayet eden bir mektup yazdı.

15 Temmuz darbe girişiminin 8'inci yıl dönümüne sayılı günler kala Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), yeni bir hamlede bulundu.

Örgüt, Türkiye'yi karalamak ve kendisini aklamak için Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'a bir mektup sunma hazırlığı yapıyor.

Güvenlik kaynaklarına göre; iç hesaplaşmalar, yapılan itiraflar ve örgüt elebaşının kaçırılma iddialarının ardından FETÖ'den kopuşlar başladı. Örgütün sözde üst yönetimi bu parçalanmayı engellemek için yollar arıyor.

FETÖ elebaşının sağlık durumunun iyi olduğunu kanıtlamak için geçmiş tarihli fotoğraflar paylaşıldı. Bu taktikler inandırıcı olmayınca örgüt mensuplarının elebaşı Gülen'i ziyaretine dair görüntüler yayımlandı.

ABD'Lİ BAZI KONGRE ÜYELERİ DE DESTEKLİYOR 

İçindeki derin çatlağı gidermek isteyen FETÖ bu sefer de başka bir planını devreye aldı. Örgüt mensupları, Türkiye'yi ABD Başkanı Biden'a şikayet eden bir mektup yazdı. Üstelik hazırlanan mektupta ABD’li bazı kongre üyelerinin desteği de görülüyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre FETÖ'cüler henüz paylaşmadıkları bu mektupla ilgili imza kampanyası da başlattı. Amaçları, mektuba atılacak imzalarla ABD Başkanı Joe Biden üzerinde etki kurmak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *