"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2675 %0
37,0588 %0.07
2.303.347 %-0.361
3.028,29 0,01
Ara
İşçi Haber Dünya Hamas'ın askeri liderinin Gazze'de öldürülmesi açıklaması sonrası Gallant'tan skandal paylaşım

Hamas'ın askeri liderinin Gazze'de öldürülmesi açıklaması sonrası Gallant'tan skandal paylaşım

İsrail Savunma Kuvvetleri'nin Hamas'ın askeri lideri Deif'in öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklama sonrası skandal bir paylaşım da İsrail Savunma Bakanı'ndan geldi.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yapılan açıklama sırasında yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Gallant paylaşımında, ölüm listesinin en başında bulunan Hamas'ın askeri lideri Muhammed Deif'in isminin üstüne çizik attığı anlara dair kareye yer verdi. 

"HASSAS VE PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

Ayrıca fotoğraf karesiyle birlikte mesajda yayımlayan Gallant, şu sözleri sarf etti:

" Gazze'nin Usame Bin Ladin'i Muhammed Deif, 13.07.24 tarihinde elendi. Bu, Hamas'ın Gazze'de askeri ve idari bir otorite olarak tasfiye edilmesi sürecinde ve bu savaşın hedeflerine ulaşılmasında önemli bir kilometre taşıdır.

Operasyon IDF ve ISA tarafından hassas ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirildi. Bu operasyon Hamas'ın parçalanmakta olduğu, Hamaslı teröristlerin ya teslim olabileceği ya da yok edileceği gerçeğini yansıtıyor. İsrail savunma teşkilatı, 07.10 katliamının hem planlayıcıları hem de failleri olan Hamas teröristlerinin peşine düşecek. Bu görev tamamlanıncaya kadar dinlenmeyeceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *