"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2409 %0.06
37,0648 %0.08
2.299.955 %0.091
3.017,18 0,83
Ara
İşçi Haber Dünya Hollywood yıldızının Donald Trump hakkında "palyaço" açıklamasında karar: Ödülü iptal edildi

Hollywood yıldızının Donald Trump hakkında "palyaço" açıklamasında karar: Ödülü iptal edildi

Ünlü oyuncu Robert De Niro'nun New York'ta görülen ceza davası sırasında Donald Trump aleyhinde "palyaço" konuşması sebebiyle Ulusal Yayıncılar Birliği, liderlik ödülü alması planlanan ünlü oyuncunun ödülünü iptal etti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ulusal Yayıncılar Birliği, etkinliklerinin "iki partili" olduğunu söyleyerek ünlü oyuncunun ödülünün iptal edildiğini duyurdu. 

YAPILAN AÇIKLAMADA HANGİ İFADELER YER ALDI?

The Hill'e açıklamada bulunan birliğin sözcülerinden biri, şu ifadelerde bulundu:

"Her Amerikalının ifade özgürlüğünü kullanma ve sivil katılıma katılma hakkını güçlü bir şekilde desteklemekle birlikte, Bay De Niro'nun son zamanlardaki yüksek profilli faaliyetlerinin, takdir etmeyi umduğumuz hayırseverlik çalışmalarından dikkati dağıtacağı açıktır. Ödül sahiplerinin hizmetlerine odaklanmayı sürdürmek amacıyla Sayın De Niro artık etkinliğe katılmayacaktır."

DE NİRO NE YANIT VERDİ

De Niro'nun açıklamasına yer veren Hill'in haberine göre ünlü ouyuncu şu yanıtta bulundu:

"NAB Liderlik Vakfı'nın çalışmalarını destekliyorum ve Vakfın hepimizin iyiliği için yaptıkları ve yapmaya devam edecekleri için takdir ve minnettarlığımı ifade etmek istiyorum ve iyi çalışmalarının devamını diliyorum."

'ARTIK KİMSE GÜLMÜYOR'

Trump'a yönelik tarihi "sus payı" davasının görüldüğü Yüksek Mahkeme'ye birkaç metre mesafede gerçekleştirilen seçim kampanyası etkinliğinde konuşan uzun süredir Demokrat olan De Niro, tepki çeken şu sözlere yer vermişti:

"Bu gibi palyaçoların ancak acımasız diktatörlere dönüştükten sonra ciddiye alınmaya başlandığını gösteren tarih derslerini unuttuk. Ama Trump sayesinde ikinci bir şansımız var ve artık kimse gülmüyor. Kendisini oylarımızla bu kez nihai olarak durdurmanın zamanı geldi."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *